Touch someone (Story 1) [DUTCH]

STORY TIME.. ik zal deze reeks voortaan Touch Someone noemen.
Ik heb eerder verteld dat ik mijn roeping heb gevonden, ik heb mijn roeping gevonden in een van de moeilijkste periodes van me leven. Ik geloof dat alles gebeurt met een reden en juist  in tijden zoals deze ben ik hoopvol. Een van me favoriete geschriften is daarom ook Romeinen 5:3-5.
Wij zijn ook nog blij als wij het moeilijk hebben, want wij weten dat wij daardoor leren vol te houden. – Romeinen 5:3(HTB)
Ik ging tijdens mijn tussenuur met mijn klasgenoten wat te eten halen bij de AH. We besloten buiten op een bankje te lunchen zodat we van de zon konden genieten.
Er kwam een vrouw naast me zitten en we raakten in gesprek, ze was heel open en ze was best verdrietig. Ze vertelde me dat ze daarom maar niet van de alchohol af kon blijven.
Deze mevrouw noemde een nummer die ze graag wilt horen Floyd Pink – Wish you where here ‘ omdat ze daar blij van werd.
Ik bood aan dit nummer voor haar af te spelen met mijn smartphone.
Bij het horen van die nummer leunde ze haar hoofd tegen mijn tas. Ze werd er emotioneel van en ze wat best negatief over haarzelf. Ik heb haar bemoedigd en verteld dat we elke dag kado krijgen, elke dag is een nieuwekans om het beter te doen. Er is iemand daarboven genaamd Jezus die heel veel van ons houdt ongeacht wat we doen. Ze had het nummer ondertussen 3x beluisterd en ondertussen heb ik haar rug gestreeld (stiekem gebeden) en haar blikje bier afgepakt. Toen vroeg ik haar of ik haar mijn favoriete nummer mocht laten horen ‘ Because he lives ‘. Na een goed gesprek kon ze weer lachen en was ze me dankbaar.
Ik ben zelf zo dankbaar dat God mij gebruikt op zijn manier, hij heeft me de naam Kineta Touch niet zomaar gegeven. Ik ben hoopvol en benieuwd naar wat mij nog meer te wachten staat.
xoxo Kineta Touch
Touch someone 1
Share Button

Comments

comments